Resolutions 2017

Ne vitin 2016 shqiptaret u lane ne shampanje, po ende nuk kane mesuar si mbahet gota e shampanjes. Ne kete postim ju japim disa ide nga ta filloni vitin 2017:

1. Gota e veres

Gotat e veres kane nje arsye pse kane bisht te gjate; qe te mbahen nga bishti. Ka disa persona qe e mbajne goten si te ishte filxhan caji, shpresoj qe ne 2017 kjo marrezi te marre fund. 

Edhe ky 3 vjecar e mban goten me the average Albanian


2. Back to basics

Kjo normalisht eshte shume e veshtire per fashionistat shqiptare qe gjate pushimeve nuk humben asnje cast te bejne foto para vitrinave te  Luis Vuitton, Gucci dhe Prada gjate pushimeve (edhe pse mund te kalojne para dyqaneve shume me high end, ato nuk jane ne gjendje t'i dallojne sepse vetem keto 3 emra njohin). Gjithsesi, studimi nga Harvard Business School  tregon se njerezit e veshur me tuta sportive perceptohen si me te pasur sesa ato qe mundohen shume. Dhe eshte e vertete:

(http://fashionista.com/2014/03/shopping-luxury-stores-wearing-sweatpants)


Not a single Gucci belt :O3. Nese ke beb, nisi te mesoje Mandarin 

Bebi normalisht ka mesuar te numuroje deri ne 10 qekur ishte nje jave, e therret Debussy-n me emrin e plote Claude-Achille Debussy dhe preferon shampanjen ne vend te proseccos. Por... sa mire di te flase mandarin?

我恨你
Te gjithe bebet posh duhet te nisen urgjentisht te mesojne mandarin ne kolegje me mesues Kineze. Sa me i vogel, aq me e lehte per ta kapur gjuhen. 0 comments:

Post a Comment

 

Blogger news

No news this time

About the blog

The best and most clever blog you have ever came across. Invisible hand? is a blog that features political ideas and debates on economic and social liberties. Occasionally you will find books and research papers reviews and other fun stuff.

About me

I have been reading economics since 2012.

Tirana-Cardiff-London-Reading.